Profiel

Microsoft Dynamics NAV/BC Specialist

    Certified
Freelancer

Profiel

Mijn naam is Eric Janssen en ik ben eigenaar van D-Quattro. Als freelancer ontwikkel ik software voor bedrijven die oplossingen zoeken voor het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.


Hierbij kunt u denken aan:

  • beheer van logistieke processen;
  • verbetering van administratieve processen;
  • efficiënt voorraadbeheer;
  • realiseren van koppelingen;
  • een hoger service level;
  • en kostenbesparing.


Ik ben met name gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV én Microsoft Dynamics 365 Business Central software, maar hierin kunnen ook andere software modules worden geïntegreerd.


Het is mijn passie om oplossingen te bedenken en te realiseren die klantverwachtingen overtreffen. Dankzij mijn nieuwsgierige aard en inlevingsvermogen ben ik snel in staat om situaties te analyseren. Ik ben creatief in het bedenken van concepten of oplossingen en ik deel mijn ideeën graag met anderen. Door mijn enthousiasme creëer ik draagvlak voor verandering en stimuleer ik mensen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.


Al vanaf mijn 7e ben ik mij bewust van techniek en inmiddels 25 jaar ervaring in de automatisering. Sinds het begin van het derde millennium ben ik als ontwikkelaar en consultant vertrouwd geraakt met de ERP oplossing Microsoft Dynamics, zowel Navision (NAV) als Business Central (BC),  waarbinnen ik bekend sta om mijn analytische doortastendheid.

Specialist in ERP koppelingen

Tijdens het parachutespringen en abseilen heb ik geleerd te vertrouwen op techniek en gezond verstand. Je springt immers met een willekeurige parachute die door één van de clubgenoten is gevouwen. En ook tijdens het abseilen hang je op 300 meter boven de Ardèche aan een ijzeren haak die je zelf niet hebt bevestigd. Daarom weet ik uit ervaring hoe essentieel het is dat ook u moet kunnen vertrouwen op de techniek en op de kennis en kwaliteit van Microsoft Dynamics NAV/BC specialisten.

Naast mountainbiken ben ik ook een fervent zeilsporter. Tijdens diverse zeilavonturen blijkt het  keer op keer een mooie ervaring te zijn om als team te opereren: Together Everyone Achieves More. En niet alleen op de boot is een teamgeest onontbeerlijk, ook in onze supersnelle wereld anno nu is het samenwerken met branchespecialisten cruciaal. Als zelfstandig professional ben ik daarom goed bekend met mijn branche en weet ik feilloos mijn collega specialisten te bereiken.

Onlangs heb ik mijn duikbrevet gehaald  en af  en toe heb ik het nodig om even onder water te gaan zodat ik alle oplossingen op een rijtje kan zetten in een rustige omgeving, juist omdat ik ervan overtuigd ben dat een gedegen advies belangrijk is voor uw organisatie.

Als uw bedrijf gebaat is bij een goede  ERP oplossing dan is het voor mij belangrijk om zo nu en dan afstand te nemen.

Neem contact op als u voor het optimaliseren van uw bedrijfsautomatisering met behulp van Microsoft Dynamics NAV/BC graag kennis wilt maken met  mijn roeping en enthousiasme, waarbij u met D-Quattro bovendien kunt vertrouwen op de branche kennis en een netwerk van Microsoft Dynamics NAV/BC specialisten.

Microsoft Dynamics 365 Business Central Specialist - Microsoft Dynamics NAV Specialist

Ringbaan-Oost 116e

5013 CD Tilburg

The Netherlands

E-mail: info@d-quattro.com


Telefoon:   +31 6 38 273 173Microsoft Certified Professional

Certification ID : 11810387

  • Microsoft Dynamics NAV 2013 Core Setup and Finance MB7-701
  • Managing Microsoft Dynamics Implementations (Sure Step) MB5-705

Contact


LinkedIn


KvK-nr.  63368331